ISM CHINA年度全球供应管理大会Update

今年ISM CHINA年度全球供应管理大会将于10月19日在上海举行。

主题演讲嘉宾:卫哲,嘉御基金创始合伙人兼董事长。     

卫哲先生在中国具有将近20年的投资和运营管理的经验,目前是嘉御基金的创始合伙人兼董事长。在他创立嘉御基金之前5年,卫先生是阿里巴巴的首席执行官。阿里巴巴是全球领先的B2B电子商务公司,在卫先生的带领下,阿里巴巴在2007年成功完成首次公开发行并在香港联交所上市。

加入阿里巴巴之前,卫先生于2000年到2006年就职于欧洲和亚洲领先的家庭装修零售商——英国翠丰集团,他先后担任过翠丰集团亚洲采购处的首席代表,集团子公司——百安居(中国)的首席财务官和首席执行官。在他的领导下,中国百安居的年度营业收入从1千万美元上升到10亿美元。此前,卫先生曾担任东方证券投资银行部总经理,和永道国际会计公司(目前隶属普华永道)的公司融资部经理。  

卫先生是汇丰银行(中国)有限公司和香港上海汇丰银行有限公司的非执行董事和中国连锁经营协会的副会长。2010年,他被《亚洲金融》杂志选为“中国最顶尖的首席执行官”之一。卫先生目前担任香港PCCW有限公司董事。    

卫先生持有上海外国语大学国际商业管理专业的学士学位,并修毕伦敦商学院的企业融资课程。

Views: 232

Comment

You need to be a member of ISM China to add comments!

Join ISM China

Forum

Commodity Sourcing

Started by Zhou Pan CPSM in Jobs. Last reply by Zhou Pan CPSM Feb 8, 2014. 4 Replies

Job TitleCommodity SourcingMission:· Guarantee Purchasing performance for the Commodity (QCD, working capital)· Manage the supplier base in order to obtain the necessary improvements to achieve the above and protect theplant against potential…Continue

Project Sourcing

Started by Zhou Pan CPSM in Jobs Jan 28, 2014. 0 Replies

Job TitleProject SourcingMission:· Improve projects’ Contract Margin (CM) thanks to the achievement of the “Purchasing Price Index on Project” target and the deployment of the APQP· Guarantee the best Total Cost of Ownership and challenge Faiveley…Continue

© 2019   Created by Tony Wai, CPSM.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service